tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkea ennen vappua

En tiedä onko kaikille, mutta ainakin mulle itselleni on tooodella tärkeää, että aamulla kaikki aamuhommat tapahtuu tietyssä järjestyksessä. Mikäli jokin asia tapahtuukin eri aikaan kuin normaalisti, niin aikatauluni on aivan sekaisin!
Oon varannut aamupalaan, sähköposteihin, facebookiin, koirien ulkoiluttamiseen, meikkaamiseen ja pukemiseen tietyn verran aikaa - tai en oo mitenkään sitä tarkasti määritellyt, mut tiedän, et jos oon tekemässä tiettyä juttua, on kello sen ja sen verran.
Esimerkiksi viime torstaina meni kaikki ihan sekaisin, ku en ollu päättäny illalla seuraavan päivän vaatteita valmiiksi ja piti niitä aamulla alkaa miettimään. Sit menin ihan sekaisin järjestyksessä ja lopulta en ehtiny syödä aamupalaa ollenkaan! Se on mulle ehdottomasti tärkein ateria. Ilman aamupalaa menee päivä ihan pieleen - on hankala keskittyä mihinkään ja kärsivällisyys on ihan minimissä ja lounaalla tietty mättää sit ihan kauheesti sapuskaa.
Tavallisestihan aamuni alkaa sillä, että nousen sängystä heti kun kello soi, menen vessaan ja pesen hampaat, puen, käytän koirat ulkona, syön puuroa ja juon kupillisen vihreää teetä + nappaan kaik vitamiinit yms., siinä samalla käyn netissä, sit meikkaan ja pakkaan laukkuun kaiken tarvittavan.
Ta daa, olenkin valmis lähtemään töihin. Matka kestää 6-8 min kävelyvauhdista riippuen - aika ihanteellinen työmatka!
Näillä lähtee päivä käyntiin.  Vihreää teetä täytyy kans olla, mut jäi kuvasta pois.
Kävin muuten tänään kotimatkalla Paikallisella Kirpputorilla ja löysin söpön kirsikkahamosen 0,50 eurolla!
Ei oikein saanut otettua hyvää kuvaa missään lattialla tai pöydällä, kun joka paikassa tavaraa levällään (Olisko siivouspäivän paikka?), mut onnekseni avomieheni suostui pistämään sen päälleen ja malleilemaan hetkisen. :D

Kirsikat sopii Eetulle! Eikö?
Näihin ajatuksiin onkin hyvä päättää tämä postaus ja keskittyä huomiseen vapunaattoon ja sitä seuraavaan vapaapäivään.

Hyvää vappua jo hitusen etuajassa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti