sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vihdoin!

Eihän tässä mennyt kuin nelisen vuotta saada blogi aikaiseksi. Aiemmin on tyssänyt blogin ulkoasun suunnitteluun, mutta tänään aamulla päätin vielä kerran kokeilla ja tässä sitä viimein ollaan - kirjoittamassa ensimmäistä postausta. Google vieressä auki, että saan termit myös oikein. Varsin ammattimaista. :3

Kirpparit ovat lähellä sydäntäni. Niiltä teen löytöjä viikottain useamman kerran (työmatkan varrella on yksi).
P.s. Kirpparimatkailijat, Turussa ja lähikaupungeissa, kuten Salossa ja Kaarinassa kirppareita on todella paljon!
Teen siis avustajan töitä toukokuun loppuun asti (jatkunee syksyllä) erityisammattiopistossa ja erääseen palveluasumisen yksikköön olen menossa kesäksi, vaikka olenhan sielläkin jo ollu keikkailemassa marraskuusta asti. Käytännössä varsinkin palveluasumisen yksikössä työ vastaa lähihoitajan työtä, mutta koululla olen ennemminkin koulunkäyntiavustajana. Myös tukihenkilönä olen kolmisenkymmentä tuntia kuukaudessa.
Työttömille ja opiskelijoille vinkki: Avustajan ja tukihenkilön töitä on tarjolla todella paljon. Tunteja on avustettavilla tarjota yleensä 10-40/kk, mutta myös 40-120h/kk paikat ovat mahdollisia. Itselläni on yksi 120h/kk paikka ja yksi 30h/kk paikka. Useampiakin paikkoja voi siis ottaa vastaan, kunhan saa tunnit järjesteltyä niin, että saa kaikki hommat hoidettua. :)

Samoin uutena lempparina on kuntosali, jossa muuten kävin ensimmäistä kertaa koko 26-vuotisen elämäni aikana viime tammikuussa! Olen nyt käynyt säännöllisesti kolme kertaa viikossa ja jumpissakin yrittänyt käydä ainakin sen kerran, vaikka innostus niihin onkin kuntosalin myötä hiipunut. Treeneistäni ja kehittymisestäni avaudun varmasti enemmän jossain vaiheessa.

Kuten esittelyssä mainitsinkin, on minulla kaksi sekarotuista koiraa. Arthur, 5v, silkkiterrierin ja chihuahuan sekoitus ja Jeudokia, 3v, mittelspitzin, jack-/parsonrussellinterrierin ja shetlanninlammaskoiran sekoitus. Näissä ainakin luonnetta riittää, varsinkin neidissä! (Kuvan ottanut Anna W.)


Harrastelen omien hiusteni väkertämistä ja värjäämistä, koska kampaajalla tuntuu aina menevän jotain pieleen. Olen toki muutamaan hyvään kampaajaan törmännyt, mutta hinnat tai välimatka ovat sitä luokkaa, ettei tule kuin kerran vuodessa käytyä.


Myös rakennekynsiä teen kotonani silloin tällöin itseni ja ystävien iloksi. Kivaa pikku näpertämistä, tosin selkä aina koetuksella kun itselle tekee varpaisiin. :D

Eiköhän tässä nyt ole tarpeeksi tietoa ensimmäiseen postaukseen? Kysyä saa ja mikäli on parannusehdotuksia tai muuta palautetta annettavana, niin antaa palaa!

Nyt täytynee nousta koneen äärestä ja suunnata sunnuntaisalille heti kun saa teet juotua ja puuro vähän ehtii laskeutua!

Hyvää sunnuntaita muillekin!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jei! Näistä on paljon kivempi seurata muiden tekemisiä, pohdintoja ja sen sellaista! :3

      Poista