maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu meni tosi hienosti (jos ei siis mieti ruokapuolta) !

Perjantaina töiden jälkeen menin heti salille, etten vaan voi luistaa siitä. Jotenki olis koti ja sohva houkuttanut paljon enemmän. Mut selvisin kunnialla ja tuli tosi hyvä fiilis! Varsinki, ku oon viimeks salilla käyny viime viikon lauantaina. Kaameeta. Vaikka toi Jokivarren Elixia on tossa ihan vieressä, ni ei sinne vaan saa itteään raahattua ja oli kans kolme 13h työpäivää, et menköön ainakin osittain niiden piikkiin.
Illalla käytiin Eetun (avomieheni) kanssa vielä ulkoiluttamassa rakkeja Naantalissa. Tosin kenkävalintani ei ihan ollut loppuun asti mietitty, koska jo lenkin alkuvaiheessa sain rakon varpaaseen ja kävely tuotti suurta tuskaa. Kengät oli siis ekaa kertaa jalassa. Tai siis, onhan ne jonkun toisen jalassa joskus ollu, koska kirpparilta ne bongasin eurolla. Tulee ihan Minni Hiiri mieleen näistä. :)
Minni-popot
 
Lauantaina käytiin aamupäivästä Kirppis-Center Manhattanilla, mut en ostanu muuta, ku Minihinnan puolelta hiusvärin, karamellisoitua kondensoitua maitoa ja sipsipussin. Olis siellä kirpparin puolella ollu kaks kivaa pöytäliinaa ja verhot, joista olisin voinu käyttää kankaan uuteen mekkoon tai hameisiin, mut en sit kuitenkaan raaskinu ostaa. Ei olleet mielestäni ihan kirppishintaisia, 10-25e.
Sit suunnattiin vuorostaan Paraisille Nauvoon ja sielläkin oli ihan kesä! Lautat on alkaneet kulkea ilman taukoja, ni ei mennyt odotteluunkaan aikaa. 
Vierasvenesatamassa oli kaikki kahvilat ja puljut auki, ni mentiin sit seurailemaan kahvilan terassille paikkojen kuntoon laittoa.
Sit palailtiin takaisin Turkuun ja äkkiä käytiin vielä salilla tekemässä vajaan tunnin treeni. 
Illalla ei jaksettu vaan kotona nyhjätä, ni suunnattiin vielä Finnkinon teatteriin (karkkikaupan kautta) katsomaan Transcendence. Oli tosi hyvä, vaikka loppu olikin surullinen. Vollotin vaan ja koitin pyyhkiä kyyneleitä takin hihaan.
 
Saatiin muuten pari alennuslippusta kans!
 
Sunnuntaina kokeilin kirppisonnea uudestaan Raision puolella. Myllyn takana on A-Laatukirppis ja sieltä jälleen tein löytöjä. Perjantaina on juhlat, joihin koitin silmäillä asua ja taisin sellaisen löytääkin! Neuletakki 3,50e, Zaran mustat korkkarit 3e ja ruutumekko 7e. Sit ostin muutaman Kunto Plus-lehden ja Ellen, 0,25e-0,80e/kpl.
 
Olisko tästä juhla-asuksi?
 
Kotimatkalla keksittiin vielä, et eipäs mennäkään tänään salille vaan suunnataan Hirvensaloon pyöräilemään. Pyörät laitettiin ajokuntoon (eli rasvattiin ketjut) ja sit lähdettiin Kauppakeskus Skanssiin moikkaamaan paria kaveria ja odottelemaan ketjujen kuivumista.
Löysin H&M:sta leopardikuvioisen minimekon, maximekon ja löysän topin, jotka päätin ostaa, koska yhteensä maksoivat 29,85e.
Palattiin sitte kotio ja lähdettiin polkemaan. Tehtiin sellainen mukava reilun 10 km lenkki, jossa useampi ylämäki ja alamäki. Vähän tarkemmin olis voinu pyörän tarkastaa ennen ekaa ajelua, mut ei niin ei. Mullahan ei tässä "uudessa" pyörässä oo ollenkaan jalkajarruja vaan käsijarrut ja ne ei tietenkään toimineet! Pohjaan sai painaa jarrun ja vähän hidasti vauhtia, mut oli aika jännää. Hengissä kuitenki selvisin ja onhan toi pyöräily aika kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti