torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää vappua!

Se oli sellanen vappu tänä vuonna!

Aamu alko sillä, et toinen työpaikka ei ollu maksanu palkkaa ja soittelin sit palkkatoimistoon ja tälle tyypille, joka vastaa tuntilistojen toimittamisesta palkkatoimistoon. Jostain tuntemattomasta syystä oli palkanmaksupäiväksi vaihdettu 13.5, eivätkä suostuneet palkkaa maksamaan tänään, vaikka ei ollut edes mun moka! Tänä vuonna onkin joka palkassa ollut jotain häikkää, ni ilmoitin, että jatkossa ei tarvii enää mulle maksella, koska teen töitä enää sellaisiin paikkoihin, joissa hommat hoidetaan sovitusti.

Suunnitelmissa oli kapakkikierros Keskusta-Varissuo-Keskusta kavereiden kanssa, mut enhän mä illalla jaksanut lopulta lähteä mihinkään.
Töissä oli koko päivä oikeastaan askartelua ja muuten rentoa tekemistä. Teinki hienon hiuspannan, jota sitte pidettiin vappujuhlassa loppupäivästä. Julkisille paikoille en kuitenkaan se päässä viitsinyt lähteä - ei siis ihan niin hieno kuitenkaan.


Vappupanta
Eetu tuli hakemaan mut töistä ja suunnattiin salille. Pääasiassa jalkoja tehtiin ja nyt vapunpäivänä on pers ja reiden iha kippiät. Ihanaa, ku tuntee tehneensä jotain ja kunnolla!
Salilta suuntasin sit vielä töihin toiseen paikkaan viimeistä kertaa ja kello olikin jo sen verran, et mein kapakkikierroksen piti alkaa vajaan tunnin päästä. Naamassa ei siis ollu meikkiä ja hiukset laittamatta salin jäljiltä, ni en tosiaan olis ehtiny ajoissa! Ajattelinki liittyä seuraan sit myöhemmin illalla, ku porukka palautuu keskustaan. Kotona si laittauduin ja laitoin pidennyksetki päähän, mut enhän mihinkään jaksanu lähteä, ku noi keskustaa kohti alko sit saapua.
Aloin sitte leipoa kinuskipiirakkaa klo 23.00 vappuaattona! Oli tooosi makeeta, ni ei sitä palaa enempää voinu syödä. Laitoin muuten tänään päälle valkoherukoita ja oliki paljon parempaa, ku ei ollu ihan niin äklömakeeta. Nams!

Todistusaineistoa!
Oli meikit ja kaik valmiina juhlimista varten. :D
Oli toisaalta ihan hyvä, ettei tullut lähdettyä mihinkään. Olin vähän kaipaillutkin tällasta aikaa, et voi vaan olla tekemättä mitään järkevää. Sai aivot tyhjennettyä kaikesta, eikä ollut aamulla krapula! Voisin ens viikonlopusta ottaa yhden päivän tällaista ja pelailla uutta Gremlins 2 - GB
peliä Game Boy Advance SP:lla. Oli pakko ostaa toi peli ittelle synttärilahjaks, ku sitä tuli kakarana pelailtua 8 bittisellä Nintendolla. Ah, mitä muistoja!

Siinä miun GBA SP ja pelit, joita pelailen.
The Legend Of Zelda Link´s Awakening tipahtanee ens viikolla postiluukusta. :3

Tänään käväistiin Naantalissa, mut oli aika kylmä niin ei edes autosta poistuttu. Kunhan ajeltiin. Piti paluumatkalla käydä Hesessä ostamassa Minikana-ateriat, mut eihän ne enää ollu tarjouksessa, ni päätettiin, et ei sit ostetakaan ja jäi mätöt multa syömättä. Hyvä näin! :)

Pitäis vielä värjäillä juurikasvu tänään, mut en oo vielä päättäny sävyä. Väri olkoon punainen edelleen, mut sävyä pittää vähän pohdiskella. Violettiin vai oranssiin taittavaa? Hmm..
Pitää myös suunnitella, et millaset kulmat haluan ittelleni, ku sunnuntaina oon menossa ottamaan kulmiin kestopigmentoinnit. Jee! Vihdoinki saan kulmat, jotka ei lähde pesussa. Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti