maanantai 5. toukokuuta 2014

Kestopigmentointi

Nonnih!

Eilen oli viimein SE päivä! Vuonna 2006 alko kulmakarvat kadota ja ripsetki muuttu läpinäkyviksi viiruiksi, pisamat hävis, huulet muuttu värittömiksi/ihonvärisiksi ja ruskettunutkaan en enää ole - en edes solariumissa. Vuosia olen siis joutunut piirtämään naaman päähäni ja sama setti lähes jokaisena aamuna. Onneks silmät sentään on ruskeat, ni edes jotain erottuu.

Vanha kuva, josta näkee,
mikä kulmakarvojen väri oli ennen pigmentointia.
Tästä näkee huulten värin ennen pigmentointia.


Avomies kysyi, kun ensimmäistä kertaa näki mut ilman meikkiä, et mikä sairaus mulla on. Että näin. Kiva. :D

Oon monta vuotta miettiny, et uskaltaisinko ottaa kestopigmentoinnin ja viimein sen sit päätin pari viikkoa sitten, et nyt otan!

Ensin katseltiin koneelta aiempia tekeleitä yhdessä ja kosmetologi piirsi sitten kulmat kynällä paikalleen, sit fixailtiin, et on varmasti sellaiset ku haluan. Väriäkin piti miettiä, et mikä sopii ihonväriin ja mikä taas muuttaa väriä esim. punaiseksi haalistuessaan, koska oma ihonvärini on myös punakka. Tultiin siihen tulokseen, että värin pitää olla vihertävä.

Kulmien tekeminen ei sattunu yhtään! Vähemmän, ku nyppiminen. Välillä, ku puudutteen vaikutus alko heikentyä, tuntu pientä nipistelyä, mut ei kipua. Puudute oli jotain geeliä tai nestettä, mitä säännöllisesti taputeltiin pigmentoitavan alueen päälle.
Kulmat tuli valmiiksi ja päätin sitte vielä pigmentoida huuletkin samalla. Ajattelin, et se varmaan sattuu, mut ei! Se sattu vieläki vähemmän, ku kulmat!
Puudute oli voimakkaampaa huulissa ja ku vaikutus heikkeni, tuntui ihan kuin olis saanu pieniä sähköiskuja. Tuntu tosi oudolta! :D
Samalla sit vielä värjäs mun ripset ja sain niska-hartiahieronnankin! Oli aivan ihanaa! <3

Lähtiessäni sain tosi tarkat ohjeet, et mitä pitää välttää, jotta kestopigmentointi pysyy kans. Ei siis saunomista, hikoilua, raapimista tms. 3-7 päivään ja auringolta täytyy suojata, ettei haalistu. Jos kauheesti kutittaa tai turvottaa, ni sit pitää jotain kylmää hetken alueen päällä.

Heti pigmentoinnin jälkeen näytin ihan kauheelta! Huulet oli tosi turvonneet ja kulmatki punoitti tosi paljon, mut jo vajaassa tunnissa ne näytti ihan hyvältä. Eetu kyllä kutsui mua Jokeriksi koko illan. :D

Tässäpä pigmentoinnit 20h käsittelystä.
4-6 päivää vielä menee, et näkee oikean lopputuloksen.
Ajattelin vielä ennen kesää mennä ottamaan eyelinerit., mut ne jo sit sattuukin aivan varmasti. Ilmeisesti ne saattaa myös pysyä huonosti, jos on rasvaiset luomet ja sellaisethan mulla just on. Jes! Noh, aion silti kokeilla.

Helpottaa elämää tooodella paljon, ku on naama valmiina päässä! Oli aamulla ihan orpo olo, ku piti laittaa vaan meikkivoide, poskipuna ja eyeliner.

Tähän vois tottua. :)P.s. Olin reipas ja jaksoin vääntää kynnet itselleni lauantai-iltana. Tosin uunista oli kaks lamppua palanu ja vasemmalla kädellä tekeminen alkoi kypsyttää, ni ei tullu priimaa näistä, mut ajaa asiansa.6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Missä kävit ottamassa? Jos vaikka joskus uskaltais itsekin.. Harkinnassa on ollut ainakin kulmat pigmentoida. :)

  VastaaPoista
 2. Kävin Varissuolla sellasella kosmetologi-jalkahoitaja / meikkaaja-maskeeraajalla, joka ei itseään mitenkään mainosta, paitsi käyntikorteilla. Voin vaikka laittaa sulle tiedot. :)

  VastaaPoista
 3. Kestopogmentoinnit näyttää hyvältä! Laitat sitten kuvaa lopullisesta kun aika koittaa ;)

  Jos saa jotakin kritiikkiä antaa (äärimmäisen pienimuotoinen sellainen), ni et haluais vaihtaa fonttia vähän johonkin toiseen? Välillä kun lueskelee, ni mun koneella näyttää i ja L -kirjaimet ihan samalta. Menee siis välillä sekasin :D

  Mut muuten, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitan kuvaa sitte! Tänään on ollu huulet sellaset söpön rupiset. Toivottavasti kohta kuoriutuu. :3
   Huomasin kans aamulla ton fonttijutun ku väsyneenä lueskelin, mitä oon kirjottanu, mut aikaisemmin ei oo ottanu silmään. Täytyy katsoa, jos joku toinen olis parempi.

   Ja kritiikkiä otan kyllä vastaan loukkaantumatta, joten sitä saa antaa! :D

   Poista
  2. Saman huomannu. Vaikee fontti. Myös teksti vois olla vähän isompaa. ;)

   Poista
  3. Ny o fontti vaihdettu. Ai pitäis suurentaakin vielä? Hmm.. Selvä! :D

   Poista