maanantai 16. kesäkuuta 2014

2h + kk + vh + wc/suihku + 2 parveketta = 33 m2

Muutto on siis ohi ja kamat saatu raahattua uuteen kotiin. Oon tehny viimeisimmät muutot nyt sillä systeemillä, et ensin vien vaatteet, astiat ja muut sälät. Asettelen ne paikoilleen ja vasta sitten tuon huonekalut.
Veli ja sen tyttöystävä tuli auttamaan näiden kuljettamisessa ja saatiinki aika äkkiä kaikki tuotua, ni mentiin sit vielä IKEA:n ostelemaan henkareita 80 kpl, pöytälamppu kynsijuttuja varten, pari kenkien säilytyslokerikkoa ja 50cm x70cm kehykset pariin  Pin-Up-julisteeseen, joiden pitäis tulla tällä viikolla.
Aloitin siis täyttämällä vaatehuoneen vaatteilla ja kengillä, mut henkarit loppui kesken. Piti siis kaks laatikollista jättää vielä odottamaan lajittelua ja asettelua. Seuraavaksi laitoin kuntoon keittokomeron, mikä menikin tosi äkkiä, ku oon turhista astioista päässy eroon ja käytän enää noita keräämiäni Iittalan Taika- ja Satumetsä-sarjan astioita.

My Little Ponyt löysi paikkansa keittiöstä.

Pikkuruinen köökki.

Vessan/suihkun kuntoon laittamisessa meniki jonkun aikaa, ku omistan niin pirusti kaikkia meikkejä, hiuskamoja, koruja yms. Noh, kuvassa ne on vielä ihan levällään, mut sisko oli roskiksesta dyykannu sellasen kärryn, mitä kampaajilla on ja toi sen mulle säilytyslokerikoksi ja sain siirrettyä kamat siihen. :)
Hiuskukkasia ja ihana vessapaperiteline,
jonka joskus vuosia sitte oon ostanu POP Shopista Turusta.

Aikas tyttövessa. Onneks sain sen säilytyslokerikon!

Toiselle parvekkeelle sain porukoilta pöydän, sähkögrillin ja vähän koristusta. Täällä oli valmiiksi kaks muovituolia, joten ne pääsi kans käyttöön ja vanhasta Marimekon Ruusupuu-verhosta sain pöytäliinan. Vielä pitäis joku kaislamatto hankkia tonne. Toinen, lasittamaton parveke on varattu pyykkien kuivattamiseen, joten siitä en ota kuvaa ollenkaan. :D

Parveke, aika karu vielä.
Vaatehuone, jossa aika ahdasta alkaa olemaan. :D

Nukuin kolme ensimmäistä yötä rahilla, jonka saa levitettyä lattialle patjaksi ja voin kertoa, et selkä oli pikkasen jumissa noiden öiden jälkeen! Sunnuntaina tuliki sit sisko ja sen avomies auttamaan huonekalujen siirtelyssä ja hankkimisessa + lamppujen laittamisessa kattoon. Ni ja pakun ajamisessa kans, ku ei mul mittä ajokorttia vielä ole.
Löysin tori.fi:stä 160cm x 200cm runkopatjasängyn 20 eurolla, joten haettiin se ja samalla reissulla haettiin punainen metallilaatikosto, pöytälamppu ja pieni tietokonepöytä, näistä maksoin 35 euroa.

Nyt oon saanu kämppää jotenki laitettua, mut makkarissa on vielä viis laatikkoa odottamassa purkamista ja omaa paikkaansa, mut oon tosi iloinen, et näin kivuttomasti on tämä muutto mennyt! Makkarista en kyllä kuvaa kehtaa tänne vielä laittaa. :D

Olohuone ja rakit ihmettelemässä.

Tällä viikolla pääsenki taas keskittymään liikkumiseen enemmän, vaikka kyllä noi muuttoroudaukset ihan kuntoilusta käy. Paikallaan junnannut painokin lähti laskemaan ja senttejäkin on kadonnut lantiolta ja vyötäröltä viikossa ihan huomaamatta, vaikka herkkujakin on tullut syötyä!

Siitä tulikin mieleeni, et uudesta lähikaupasta tein ihan sikahyvän löydön, jota suosittelen kokeilemaan! Sen vert oli äklömakea, mut samalla kuitenki suolainen, et meni kolme iltaa ton syömiseen. :D

Ehkä paras Ben & Jerry´s-jäätelö tähän asti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti