maanantai 11. elokuuta 2014

Lässynlässynlää!

Tosiaan tässä parin viikon aikana on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Oon saanut kokoelmiin kaksi Petite Ponya ja tollasen uudemman pikkuisen + kolme Magic Diaper Babies-figuuria, jotka jo omistinkin. Annoin ne sitten siskolle, että on meidän keräilyistä jotain sielläkin.
Nämähän löytyi facen vaihtoringin kautta ja eilen yksi entinen työkaveri kyseli, josko haluaisin kolme ponia, jotka oli jostain saanut esiin kaivettua. Ihanaa! Totta kai haluan! :3

Petite Ponyt ja keskellä tommone uudempi hässäkkä.
Oon tässä aikani kuluksi suorittanut tollasta kyykkyhaastetta, ku otin elokuun Elixiasta vapaaksi. Tosin aloitin suoraan päivästä 10 ja oon tehny sit olkapäitä kans sen verran, ku niitä kotona 4 kg painoilla saa tehtyä.. Noh, tällanen rentoilu on ihan jees. Muutenki tuntunu, et kuolee lämpöhalvaukseen, ni ei kuntoilu siihen ainakaan helpotusta tuo (tänään onkin ihanan viileä päivä! :3).

Kyykkäilyä vaan!
Kuva täältä:
http://workout-essentials.com/wp-content/uploads/2014/01/The-30-Day-Squat-Challenge-Workout-Program.jpg

Oltiin kuun alussa siskon ja sen avomiehen kanssa Forssassa katsomassa Pin-Up-kisoja Pub Hukassa ja vastaanotto oli aika nihkeä. Heti ku saavuttiin, ni porukka siellä katseli kärttyisesti, mut ei jaksettu sit välittää sellaisesta ja mehän tultiin sinne kannustamaan kaveria + kuuntelemaan Grippin´ Breezea. Tuli juotua ja tanssittua. Oli oikein hauskaa! Näki siellä Rockin Chix-ryhmäläisiäkin muutaman.
Yöllä pikkuveli ja sen tyttöystävä sitte tuli hakemaan meidät pois ja Salossa hyppäsin Turun bussiin, johon myös sammuin ja sit oli pakko mennä taksilla kotio, ku olin menny oman pysäkin ohi. Joku nuori nainen vielä joutu herättämään mut ku olin tiellä, eikä hä päässy pois. Noh, kivaa oli kuitenki! :D

Siskon kaa! Välillä piti tankata Somerolla.
Viime viikolla tiistaina olin kuvauksissa! Aika jännää. Piti ensin olla kasvokuvausjuttuja, mut sit sovittiin, et ku Turun Linnan puistossa kert ollaan, ni otetaan muitaki kuvia. En oo vielä nähny aikaansaannoksia, joten niitä odotellessa. Sellasia söpöstelyjuttuja ne tais kaik olla. Kai sieltä muutama ihan kelpuutettava kuva tuli. :3

Kuvaus-look. Tosin hiukset avasin,
ku jotenki noi patukat ei oikeen olis ehkä toiminu. :3
Niin ja pakko vielä palata sen verran tupareihin, et sain kaikkia kivoja lahjoja ja ihanaa, et kaverit kyllä tietää, et mistä tykkään ja mitä tarvitsen! Kuvasta puuttuu pari pulloa punkkua ja mini skumppa, ku ne jotenki meni sitte ihan huomaamatta. Myös lahjaksi saamani basilika ja sitruunamelissa pääsi parvekkeelle hengaamaan kastelukannuun, joka kai oikeasti on tarkoitettu yrtti"ruukuksi".

Tässä mää ny si hymyilen nii maar paljo.
Tupari-look.

Oli kyl ihanaa nähdä pitkästä aikaa lähes kaikkia kavereita samaan aikaan ja tosi hauskaa oli, et muutamia uudempiakin tuttavuuksia tuli paikalle.
Oletin, et kesällä kaikilla viikonloput melkein täynnä tekemistä, ettei välttis monikaan pääsis tulemaan, mut olihan meitä tähän pieneen kaksioon sit lopulta ahtautuneena 19, mut ei kyllä ees tuntunu ahtaalta!

Markolta saamani Iittalan Satumetsä-kuppi on iiiihana!
Nyt omistan näitä kaks! <3
Taika-sarjaa oon kerännyt enemmän, mut tä on kyllä paljon suloisempi.

Ja millaisen löydön Edvina taas oli tehnytkään kirpparilta!
Ihan mua! <3

Kaikkia ihania lahjoja <3
Ei ees oikeesti harmita, et joku ihme kurkkukipu, väsymys ja yskäki viikonlopun jäljiltä vaivaa, ku on ollu niin kivaa!

Ihanaa, että elämässäni on ihania ihmisiä. <3

Kuva täältä:
http://forum.smartcanucks.ca/attachments
/general-discussion-tea-room/
162661d1360679579-few-lols-you-funny-e-cards-drink-too-much-best-friends.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti