lauantai 13. syyskuuta 2014

Uittamon bunkkereilla

Nonnih!

Oltiin torstaina Juha Rintamäen ja kuvausassistenttinsa Niinan kanssa Uittamon bunkkereilla kuvailemassa. Ni ja olihan mukana tietty Arthur, joka ei niin tosta hommasta olis välittäny.

Tässäpä siis muutamia kuvia, mitä saatiin aikaiseksi. :3

Tä on jotenki tosi ihana <3
Super Best Friends!

Tä oli tällanen söpö vahinkokuva. Arthurin piti olla alhaalla,
mut eihä se siel viihtyny ku mamma keikku korkeuksissa <3
Kuvaaja: Juha Rintamäki
http://www.fotojussi.fi/#!/
https://www.facebook.com/fotojussi

Tän otoksen oon ihan itte ottanu laittautumisvaiheessa. :D
Tällaset kuvausjututhan on mulle tosiaan aika uus juttu! Ala- ja yläasteella, vielä lukiossakin vihasin luokkakuvausta. En mennyt rippi- tai ylioppilaskuviinkaan sen takia, että ajattelin niiden olevan samanlaisia tilanteita, kuin nuo vihaamani luokkakuvat.
Väkinäinen & tylsä, pieni hymy, tylsä asento, tylsä kuvaaja, joka koittaa keksiä jotain muka-hauskaa, että edes vähän saisi hymyä aikaiseksi ja se kauhea ympäristö. Liikuntasaliin laitettu alue, johon sitten jonotetaan ja seuraavana vuorossa olevat vakoilevat kuvaajan takana.
Ei, en tykkää. En sitten yhtään.


Tarhassa kuvaajan huijaukset meni vielä läpi.


2010 kesällä olin ensimmäistä kertaa oikeissa kuvauksissa, joissa oli kuvaaja ja kuvaajalla assistentti, jotka yhdessä hoitivat hommaa. Kuvauksia ennen meikkaaja-maskeeraaja laittoi naaman ja hiukset kuntoon.
Kuvat otettiin erästä tositelevisioformaattiin kuuluvaa ohjelmaa varten, mutta niitä ei koskaan käytetty, koska lopulta en ohjelmaan osallistunut - mainoksia enempää. Mutta se siitä. :D Kuvauspäivänä muutenkin sattui ja tapahtui, mikä varmaan rentoutti entisestään, kun ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Pääsin poliisien kyydissä bussiasemalle, kun konduktööri heitti junasta ulos yms. Ah, mitä muistoja! :D
Pointtihan tässä siis on, että kuvaukset oli hauskat, kuvaaja neuvoi hyvin, mitä tehdä ja homma vaan toimi. Sääli, etten saanut kuvia edes itselleni, koska siellä oli aikas hyviäkin joukossa.

2012 kesällä osallistuin Pin-Up Finland - kilpailuun, jonka yhteydessä oli kuvaukset. Jostain syystä näistä kuvauksista jäi myös vähän sellainen luokkakuvafiilis. Ehkä se kiire, mikä oli ja ahdistava kuumuus vaikutti. Meikki ja hiukset myös häiritsivät, koska eivät jotenkin olleet yhtään sitä ns. normaalia itseäni. Kokemuksena toki loistava ja tutustuin ihan huipputyyppeihin.


Laitetaas paras tuolla otetuista kuvista.
Kuva: JP Photography
MUAH: Ei muista si millään


2013 keväällä olin harrastelijakuvaaja Anna W:n kuvattavana Edvinan kanssa ja saatiin aikaiseksi ihan hyviä kuvia. Nämä oli sellaiset hauskat ja rennot kuvaukset, joissa sai itse miettiä, miten poseerata, päättää vaatteet ja ympäristö, missä kuvattiin oli sopivasti ihan naapurissa (puhelinkuva otettu kyllä ihan kotosalla). Myös tuo kansikuvani (vai mikä se nyt on?), on otettu tuolloin.


Kuva: Anna W.


Kuvassa kaverina Lady Winkheart
Kuva: Anna W.

2014 kesällä olen taas innostunut. Elokuussa osallistuin kahtiin ja syyskuussa tähän mennessä yhtiin kuvauksiin.
Toiset elokuun kuvaukset olivat Turun Linnan puistossa söpöstelyä Samuli Lindströmin kuvattavana ja toiset hieman vähemmissä vaatteissa Heidi Tuomolan studiossa.
Näistä laitan kuvia, kun kuvaajat saavat kuvat käytyä läpi ja käsiteltyä. :)

Kolmet kuvaukset on vielä suunnitteilla tälle syksylle eli kaikenlaista jännää tiedossa!

2 kommenttia:

  1. Oijoi miten ihania kuvia! Tykkään etenkin tosta ekasta ihan sikana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaws, kiitos! <3 Joo, toi eka on kyl munki mielestä paras! :3

      Poista