sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Värjäys - Crazy Color Peacock Blue

Nyt saa hiukset toistaiseks pärjäillä pelkällä suoravärillä tehtävillä värjäyksillä. Otin värinpoistolla pinkin ja violetin nyt veks ja värjäsin koko pään yhdellä värillä. Värinpoiston jälkeen päänahka kivasti kutisi ja vertakin tiputti. Nyt siis palautumista päänahalle!
Pinkki väri vaaleni heti värinpoistoa levittäessä ihan blondiksi, mut violetti vaaleni sellaseks hailakaks mintunvihreeks. Hyvin jännittävää. o_O
Onneks seuraava väri oli tosiaan Crazy Color Peacock Blue (aikas turkoosilta näyttää), joten pohjalla oleva väri ei haitannut.

About tällaseks oli haalistunu violetti värinpoiston jälkeen.
Kuva: http://www.stylebizarre.com/wp-content/uploads/2013/05/
blue-mermaid-green-pastel-grey-hair.jpg

Lopputulos on jees!
Tosin tässä valossa näyttää ihan siniseltä. Tietyssä valossa taas ihan vihreältä.
Kameleonttitukka. :3

Huomasin muuten, et nyt oli ihan marketteihinki tullu myyntiin suoravärejä! Schwarzkopf Live Color XXL Ultra Brights lukee paketissa.
Hintaa oli Prismassa alle 9e.  En kuitenkaan ostanu vielä, ku vanhoja värejä koitan saada käytettyä omista kokoelmista.
On noi sävyt kyllä ihanoi! <3

Kuva: http://i1271.photobucket.com/albums/jj639/snatchabargain/LIVE1_zps5c968bbe.jpg

4 kommenttia:

 1. Se on jännä miten itselläkin tumman violetti haalistui mintunvihreäksi tossa kesän alussa, haluaisin saada tähän jonkun selkeen vastauksen et miks niin käy.. :-D Toi peacock blue on kyl ihanan sävyinen ♥ ja kun se vaihtaa sävyään tietyissä valoissa niin tosi kiva :3 vaikka sitä onkin ihan hirveetä saada irti päästä niin kyl se on sen arvoista.

  Mun pitäis ens kerralla testata tuota uutta Liven suoraväriä/sävytettä jahka tukka haalistuu, toivottavasti on hintansa arvoista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rockin´ Chix-ryhmässä sai yhdeltä kehuja, et pysyis paremmin, ku Crazy Colorit yms. Eli toivoa on! :D

   Ihmettelin kans, ku kahden viikon jälkeen toi violetti alko latvoista haalistua turkoosiks ja sit värinpoistokaan ei sitä väriä kokonaan poistanu. Pelkästään vaalensi sitä tollaseks hattarasävyks. o_O
   Facessa kaveri vaan totes, et näin sen kuuluuki haalistua, mut en mitää yksityiskohtaisempaa selitystä saanu eli viisaat saa nyt kertoa! :D

   Poista
 2. Jaa, tarttee varmaan ens kerralla kokeilla tota Liven väriä :) Just käytin kaikki edelliset Directionit pois.
  Special Effects on mulla pysynyt kaikkein parhaiten, mutta sitä oli tosi hankala saada mistään muiltakaan pinnoilta pois, mikä lopulta rupes ärsyttää siinä määrin että palasin takasin Directionsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crazy Colorit on toiminu mulla hyvin ja Crestolit vielä paremmin, mut ne on vähän kalliimpia si. Noi Liven värit on aika paksuja kuulemma, et melkeen vois hoitoaineella ehkä notkistaa sitä vielä. :)

   Poista