torstai 2. lokakuuta 2014

Elokuvat - So Last Season!

Tä vuosi on ollu siitä harvinainen, että oon käyny enemmän teatterissa, ku koko elämäni aikana yhteensä - ainakaan ns. kunnollisissa esityksissä.
Kerron tässä nyt hyyyvin tiivistetysti esityksistä, joissa olen käynyt, mutten ala mitään sen suurempaa arvostelua tekemään näillä pohjatiedoilla. :D

Alkuvuodesta kävin katsomassa TEHDAS Teatterissa Charlotte Perkins-Gilmanin novelliin perustuvan Keltaisen Seinäpaperin.
Ei todellakaan pehmein lasku teatterimaailmaan. Olihan tuo vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus. Monologit ei ehkä kuitenkaan oo se mun juttu.

Kuva: http://www.tehdasteatteri.com/fi/ohjelmistossa/menneet/keltainen-seinapaperi
 Turun Kaupunginteatteriahan peruskorjataan vuoteen 2016 asti, joten esitykset ovat siirtyneet ainakin Logomoon ja Linnateatteriin. Enpä ollut muuten kummassakaan aikaisemmin käynyt!

Elokuussa pääsin katsomaan Logomoon Kvartetin, joka kertoo taiteilijoiden vanhainkodissa asuvista entisistä oopperalaulajista. En ehkä ollut ihan kohderyhmää, mutta olihan se viihdyttävä ja sellanen, et väkisinki jäi hyvälle mielelle.

Kuva: http://www.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=19588&culture=fi-FI&contentlan=1

Pari viikkoa sitten kävin katsomassa Vadelmavenepakolaisen. Kyseessä on siis komedia suomalaisesta miehestä, joka haluaa olla ruotsalainen hinnalla millä hyvänsä.
Oikeinkin katsomisen arvoinen! :3
Miksen oo aikaisemmin tajunnu käydä teatterissa? o_O

Kuva: http://www.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=19706&culture=fi-FI&contentlan=1

Tadaa! Viimeisimpänä kokemuksena Seili!

Seili-musikaalin näin tämän viikon tiistaina ja se on aivan loistava! Jos haluaa itkeä ja tuntea, niin suosittelen. Todella, todella vaikuttava!
Vuorotellen kulki kylmiä väreitä pitkin kroppaa ja sitte taas itketti. Biisivalinnat on tehty todella hyvin. Surullinen ja ihan huikea!

Kuva: http://www.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=19705&culture=fi-FI&contentlan=1
Tässähän ei tosiaan ollu tarkoitus, kuin käydä läpi näitä esityksiä, joita oon nähnyt. Tässä ne siis lyhyesti ja ytimekkäästi ilman analysointia. :D

Suosittelen kaikkia jättämään kolme käyntiä elokuvissa väliin ja suuntaamaan teatteriin!


2 kommenttia:

 1. Haluaisin käydä niin paljon teatterissa useemmin.. Jotenkin se on vaan jostain syystä isomman kynnyksen takana kun leffateatteri..? :D Enkä kyllä tiiä onko kukaan kavereista oikeen fani niin jäis sitten omaks huviks sekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinhän se on - ja liput on kalliimmat. On se elämyksenä ihan eri luokkaa kuitenki!. :)

   Ite mietin noissa ekoissa esityksissä, et pitääkö teatteriin pukeutua jotenki hienommin, mut ihan normaaleissa vaatteissa ainaki nuoremmat noita käy katsomassa. Et ei tarvii enää ottaa paniikkia siitäkää. :D

   Poista