perjantai 10. lokakuuta 2014

My Little Pony-sarjakuvalehdet ja muut löydöt

Pitkästä aikaa selailin kaikkia ihanuuksia ebay:ssa ja törmäsin My Little Pony-sarjakuviin! <3 Ah, ihanaa!
Hintaa tuli posteineen noin 10,50e. On se kyl ihan uskomatonta, et kirje tuli ulkomailta nopeammin, kuin, mitä Suomen sisällä posti liikkuis. Tai ainaki nyt on taas saanu odotella kirjeitä turhan kauan. Makselin tilauksen siis 7.10. ja tänään 10.10. tipahti postiluukusta. :)

Sarjakuvalehdet vuosilta 1986 ja 1988. <3
 
Ja niin söpö viesti oli kirjeessä mukana!
 

 
Huuto.netistä tilasin nyt kans pari suoraväriä, mut toinen vasta tuli eli tä Liven väri, josta kyselinkin jokunen postaus taakse päin. Pakko totaki on kokeilla si. Maksoin posteineen 7e.

Oon ny innostunu pelkkiä muotteja käyttämään rakennekynsiä tehdessä, ni piti muottejaki tilailla lisää. Rakennekynsi- ja tarvikekirppikseltä löyty 450 kpl setti ja hintaa tuli 14,60e. Tällasia en oo ennen käyttäny, mut toivottavasti on vähintään yhtä hyviä, ku ne mitä aiemmin oon käyttäny.

Löysin muuten Huuto.netistä kans tollasen pinkin lankaverhon (posteineen 17,60e) ja pakko se oli kans tilata, ku yks oli jo ennestään.
Enää puuttuu olohuoneesta verhotanko, johon ne sitte sais laitettua. Pitäis käydä etsimässä joku kiva ja sit soittaa vuokraemännälle, et käy ostamassa sen, mut enhän oo tietenkään saanu aikaiseks. :D

Pari kivaa Halloween asuaki löysin facebookin kirpparilta ja Hell Bunnyn PVC-nyörihameen, mut niistä kuvia myöhemmin. :3
 

Sinistä suoraväriä testaukseen!

Uudet muotit

Iiiiihanan pinkki lankaverho. Nyt näitä on kaks!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli joskus muksuna noi ponisarjikset suomenkielisinä :D Olispa vieläkin tallessa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki oli, mut ei oo enää yhtäkään tallella. ;(

      Poista