perjantai 7. marraskuuta 2014

Tekstiä pitkästä aikaa!

Oi voi!

Tässähän on melkeen kuukausi vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoittelin, joten aika korjata asia. Aloitin uudessa työpaikassa 1.10., kynsiä oon tässä ohella edelleen väsäilly, ni ja tukihenkilönäki edelleen häärään. Jopa salille oon taas jaksanu raahautua kolmen kuukauden "kesätauon" jälkeen. Hupsiiiis.. Puolustaudun kuitenki sillä, et oon jaksanu kyykkyhaastetta tehdä vähintään neljänä päivänä viikossa elokuusta asti. :D

Tä tais olla look ensimmäisenä työpäivänä.

Värjäilin hiuksia tuossa tovin sinisellä. Kokeilin Crestol Fantasy Color Gloss-, Schwarzkopf Live Color XXL Ultra Brights- ja Cutrin Reflection Fireworks-suoravärejä.
Ton Cutrinin värin löysin sattumalta kampaamosta, kun kotimatkalla käväisin kampaamoista kyselemässä. 15 euroa väristä maksoin ja se riitti kolmeen värjäyskertaan. Tarttui hyvin ja tuntu, et ei pesussakaan väriä lähteny ollenkaan toisin, ku tollasia normaaleja suoravärejä käyttäessä.
Crestolin väri oli kans oikein jees! Ehkä kuitenki liian vihree siihen, mitä halusin, joten sekoittelin siihen sit sinisempää vielä joukkoon, ni meni hyvin.
Sinisten hiusten kanssa sain kuulla kyllä niin moneen kertaan kyselyä siitä oonko kettutyttö, olenko politiikassa aktiivisesti mukana tai olenko kasvissyöjä. Oli ikävä rikkoa illuusio ja kertoa, että ihan tavis oon. :D


Ehkä paras suoraväri tähän asti! Ei lähde sitten millään! :DCutrinin sininen suoraväri tarttu jopa juurikasvuun! :)

Klipsipidennyksiä värjäilin sinisellä, violetilla ja pinkillä. Niillä sai aika hauskoja tukkajuttuja aikaiseksi. Kokeilin saparoita ja kiharakampausta, joista alla kuvia. Melkeen teki mieli ottaa teippipidennykset, mutta sit hetken mielijohteesta teinki jotain ihan muuta.


Klipsipidennykset ja näin sain saparot! Whihii! :3


Kävin Salossaki visiitillä. Huijasin, et on pitkät hiukset. Hähää!

Luonnollisesti alko sininen väri kyllästyttää ja koitin sellasen suht luonnollisen gingerin kestovärin sihe heittää päälle, mut sehän muutti si hiukset vihreenharmaanruskeiks ja latvan sellaseks oranssiks. Nice. Ei ihan sitä, mitä hain.
Sekoittelin si sinisten suoravärien loppuihin Igoran keltaista ja sain aikas kivan vihreän aikaiseksi, joten päähän se ja odottelua tunnin verran. Tästä seuraavana päivänä päätinki, et haluan lyhyet hiukset ja leikkasin lyhyen polkan, jonka sivut kaljut. Ite tykkään tästä ihan sikana!
Tuntuu niiiin terveiltä hiukset ja paljon paksummilta, ku se väkisin kasvatettu hiirenhäntä, mikä jo osu olkapäihin suoristettuna. :D
Jotenki näyttää niin alastomalta ja pliisulta kaikissa kuvissa, ku tällee talviaikaan ei silmät kestä mitään meikkiä. Leviäis vaan pitkin poskia. Koko ajan saa silmiä hieroa ja hinkata, ku kirvelee ja kutittaa. Pitäis jotain kosteuttavia silmätippoja varmaan hankkia. Onneks kulmakarvat ja huulet voi värittää, ni on jotai piirteitä sentään. :3


Tässä uusin tukka! Vihreetä ja mittana polkka - niks, naks.
Sivut muuten leikkelin veks. :3
Sit pitää väliin laittaa rakeistaki kuvia! <3

Ihan tosissani meinasin jo luopua Arthurista, ku meni hermo tähän uudelleen alkaneeseen jatkuvaan merkkailuun (kolme vuotta  merkkaili melkeen joka päivä jotain, mut sit leikkauttamisen jälkeen oli hitusen alle kaks vuotta taukoa), mut pidensinki yön pissatusväliä kahteentoista tuntiin, ni on ainaki toistaiseksi lopettanu. Jossain keskustelupalstalla kerrottiin, et nyt mahdollisesti sais rakkonsa paremmin tyhjennettyä, ku oikeesti hätä ja pakko päästää kaikki ulos kerralla. Ei jää mitään merkkailuvaraa säilöön siis. En vielä hypi riemusta, mut melkeen.
Keväällä vietetäänki ton 6v synttäreitä! Apuva! <3

Arthur söpöliiiini <3

Katurakki haluaa huomiota <3

Herra Arthur ja Neiti Jeudokia <3


Oonhan si kynsiäki jokuset väsäilly:
 
Itelle jaksoin vaivoin tehdä geelauksen.
"Suutarin lapsilla ei ole kenkiä" - vai mitenkä se meni?
Ranskalaiset, Mereneidin Snow White on aikas jees, tollaseen tarkkaan rajaan.

Si tällasta luonnollisempaaki ranskista pääs kokeilemaan.

Siskolle kynnet. Pääsin kokeilemaan uusia Mereneid-värigeelejä.
Kynsipetiä en pidentänyt tällä kertaa, joten joissain kynsissä kärki ei ole oikeassa suhteessa.


Vaaleanpunaista ja violettia. Glitteriä. Vähän pituutta. Mitä muuta tyttö voi toivoa? <3


Kestosuosikkini on tietenkin punainen!
Eikä strassitkaan haittaa. Awww..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti