sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi blenderi, tukkajuttuja ja uusi perheenjäsen!

Oon tässä jo pidempään pohdiskellu blenderin hankkimista ja nyt joululahjaksi sain sellasen siskolta.

Oli OBH Nordican söpö, vaaleanpunainen blender aiemmin, mut ihan kökköhän se oli. Ei kovin pitkään ehtiny käytössä olla, ku jo alko savuttamaan eikä sitten enää lähteny käyntiin. Kansikaan ei pysyny paikallaan käytössä, vaan koitti irrottautua kannusta ja välillä sai kuumaa sosekeittoa päälleen, vaikka koitti kantta pitää paikallaan.

Nyt tutustuin ajan kanssa erilaisiin laitteisiin ja totesin, et hinta-laatusuhteeltaan paras oli Sandstrømin S15BL14E-laite. :)

 
Tehoja tässä on 1250W, eli tä jopa toimii ja soseuttaaki jotain! Kuten tehoista voi päätellä, ei tämä kyllä hiljainen ole.
Toimintoja on Pulse-, Smoothie- ja Jää-painikkeiden lisäksi soseutus, vatkaus, sekoitus, hienonnus, vaahdotus ja paloittelu. Lisäksi voi erikseen vielä säätää nopeutta. Kansi pysyy hyvin paikallaan, eikä yritä sinkoutua irti laitteen käynnistyessä. 1,5 litran kannu on oikein hyvän kokoinen. Hintaa tällä on noin 80 euroa.

Oon joulun jälkeen tätä käyttänyt päivittäin smoothieiden ja/tai sosekeittojen tekemiseen, enkä voi ku suositella.

Joka aamu oon nyt juonu fruitien ja lähes päivittäin erilaisia sosekeittoja kokeillu. Pakastinki alkaa olla täynnä, ku oon sinne pari kiloa banaania pilkkonu valmiiksi. Sit on litran verran vadelmaa ja mansikoita pari litraa. Inkiväärin, kiivit ja omenat kuitenki paloittelen joukkoon just ennen soseuttamista.
Jääkaapissaki kivasti hyllytilaa vieny erilaiset hedelmät, vihannekset ja mehut, joita noihin sekoitelmiini lisään. :)

Tämä siis lähinnä pienimuotoinen arvostelu laitteesta näin parin viikon käytön jälkeen.
Suosittelen! :)


Ni ja onhan mulla hiuksissaki tapahtunu muutosta! Tai ei oikeestaan sen enempää, mut tässä kuva hiuksista pidennysten kanssa ja ilman. :3
Tummat hiukset, ruskeat silmät ja vaalea iho. Tykkään kontrastista. Vähän tällasta lumikkimeininkiä. 

Klipsipidennyksillä saa kyllä muutosta aikaan!

Toisaalta lyhyt polkka on aika särmikäs.

P.s. Tällanen kaveri on muuttamassa tammikuun lopulla meille, kun vaan 12 viikkoa tulee täyteen. <3 Selkirk Rexin ja maatiaisen sekoitus. Kotikissa on hän siis. Nimeä koitan kuumeisesti miettiä, mut Pertti on ainoa, mikä tulee mieleen herrasta. :D
Emo hylkäs tän heti syntymän jälkeen, mutta onneks vastasynnyttänyt chihuahua oli valmis adoptoimaan pienen. Kävin jo tapausta katsomassa ja koiraksi itseään luulee, vaikka paljon ketterämpi kiipeilijä on kuin chihun pennut. <3


2 kommenttia:

  1. Onko blenderi toiminut hyvin. Harkitsen juuri tämän mallin hankkimista itselleni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On toiminut todella hyvin! Suosittelen lämpimästi hankkimaan. :)

      Poista