tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäiset kuvaukset!

Eilen oli vuoden ensimmäiset kuvaukset ja sainkin jo tänään pari kuvaa, että saa näytteille. Jee!
Oli taas niin rennot ja hauskat kuvaukset ja alkuperäisestä ideasta ehkä hieman poikettiin, mut mitä väliä? Muutenkin oli kiva piipahtaa Salossa.
Oon kyllä tosi tyytyväinen - jälleen kerran. Ihmemies toi Jarno! Nyt pitää enää malttaa odottaa, että näkee loputkin. :3

P.s. Ostin kaverilta burleskikirppikseltä ton iiiihanan turkishatun ja viimeinkin se pääsi käyttöön! Tiesin, et sitä tarvitaan vielä! Khih!

Kuvat: Jarno Lindholm / Le Blank
https://www.facebook.com/valokuvaaja.jarnolindholm


En osannu päättää, kumpi kuvista on parempi, joten laitoin molemmat. Mielipiteitä, kiitos! Onko parempi värillisenä vai mustavalkoisena?

(c) Jarno Lindholm

(c) Jarno Lindholm
(c) Jarno Lindholm

(c) Jarno Lindholm

6 kommenttia:

 1. Oh my kun on kauniita! Ja ite tykkään värillisistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ehkä huppukuvasta mustavalkoinen ja makoilusta värillinen, mut toisaalta taas toi värillinen huppukuvaki on jees ja mustavalkoinen makoilukuva on kans. Hankalaa. o_O

   Poista
 2. Molemmista värilliset on parremmat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itte on niin sokea jo näille, ku koittanu vertailla liikaa, et ei tuu mittää. :D Kiitos vielä tosta karvatötsästä tai, et omistit sen, et sain sen itselleni. :D <3

   Poista
 3. Vitsi sulla on kiva blogi ja upeita kuvia! Mä tykkään etenkin tuosta alimmasta - siinä on ihanat värit ja kaunis pehmeä valo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Luonnonvalo tuo sellasta herkkyyttä kuviin ja toi alimmainen on kyllä hyvä esimerkki siitä. On toi Jarno vaan hyvä näissä jutuissa. :)

   Poista