torstai 9. huhtikuuta 2015

Jeiii, huisiaa! T. Schwarzkopf VIP-testaaja

En vielä tänne ole kirjoittanutkaan tästä, mutta pääsin Schwarzkopfin VIP-testaajaksi. Hakivat facebookissa testaajia uusille tuotteilleen ja pääsin mukaan! Jee!

Hiuskamaa tulee muutenkin hankittua ihan kiitettävästi, et kiva välillä näinkin. :) 


Kokeiluun sain Ultime Biotin + Volume-linjan muotovaahdon ja Powder Spray kuivashampoon. En valita, koska oon ihan kuivashampooriippuvainen. :D Muotovaahtoa en oo käyttänyt moneen vuoteen, mut nyt aion sitäkin opetella käyttämään. 
Kuivashampoota olen ehtinyt jo useamman kerran testatakin ja olen kyllä ollut tyytyväinen! Sopii ohueen ja hienoon hiuslaatuun hyvin, koska on niin hienojakoinen. Tuuheuttaa ja imee rasvaa hiuksesta, joten ei tarvitse ihan joka päivä hiuksia olla pesemässä. Mulla on niin ohuet hiukset, että en vois harkitakaan, etten päivittäin pesis hiuksia TAI käyttäis kuivashampoota (mikäli en siis huivin, pipon tai turbaanin alle päätäni piilota). Sit menis tukka pitkin päätä ja näyttäis sellaselta liimaletiltä. Not nice! :D 

Seuraavaan hiuspäivitykseen si ihan kuvaa, et miltä näyttää tukka liimalettinä ja miltä kuivashampoon jälkeen. Ehkä saatan muotovaahtokokeilustakin kuvia laittaa. Oh my..

P.s. Tä kuivashampoo tuoksuu muuten kans hyvältä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti