tiistai 19. toukokuuta 2015

Herrasmiehiä ja kirppistelyä

Tässä on viikko taas mennyt, enkä oo ollenkaan laittanu vielä kirppislöytöjä. Jaiks! :O Tässä postauksessa siis niitä taas vaihteeksi. 

Nä ensimmäisen kuvan kukkaset ei kyllä oo kirppikseltä vaan yhdeltä suloiselta 5v herrasmieheltä, joka kävi luonani brunssilla viime viikolla äiteensä kanssa.
Sano vielä lopuksi, ku lähtivät "Kiitos, kun saatiin tulla kylään!" Aaaw! Ai mikä vauvakuume? <3

P.s. Kyllä ne mustikkamuffinsit ja äidin valitsemat croissantitkin lämmitti mieltä. Terveisiä vaan Kristalle! :3

Ihanoi kukkia. Kauheen pitkäikäisiä,
ku maljakossa viikon olleet ja edelleen elossa. 
Nä oli ehkä söpöin löytö hetkeen! Furbyja! Niitä ihan ensimmäisiä. :O Hurjan euron maksoivat per kipale. :3Tällainen Halinalle löytyi myös. Sain tällaisen vaaleanpunaisen töistä loppuvuodesta, ni nyt on sille kaveri. <3


Nyt kaljuna oon sit laittanu kaikki klipsipidennykset yms. myyntiin kirppikselle, joten keskityn peruukkeihin. Nä molemmat on huuto.netistä ja toinen pääsee viikoloppuna kreikkabileissä käyttöön. Apua, sinnekin pitäis mekko vielä metsästää!

Lyhyempi maksoi 15e ja pidempi 31e
Aika kivat kengät löysin Goottikirppikseltä facesta. Valitettavasti myyjätär ei ollut mikään luotettavin. Useamman viikon odottelin, ennen  kuin tulivat perille. Lopulta myönsi, että oli rahat tuhlannut, eikä ollut kenkiä varaa lähettää. Annoin viikon aikaa toimittaa kengät ja uhkasin rikosilmoituksella. 
Tyyppi sitten hetkeksi ainakin heivattiin tuolta kirppikseltä pihalle.

Tällaset popot löyty facen goottikirppikseltä. Hintaa oli posteineen 15e. 
Tässä muute hyvä ripsiliima! 2,90e Cybershopista. Ripset maksoivat 5-6e.
Ei kirpparilta, mut ansaitsivat maininnan. :D
Tässä uus ihonhoitosuosikki Bodyshopilta! Ihan törkeen hyvä! Sopii sekaiholle, ei tee rasvaiseksi, imeytyy nopeasti, mutta kuitenkin on sellasta aika paksua ja "tuhtia".
Pintakuivan ihon pelastus!
Löysin tän kirpparilta. Jos tätä on käytetty, ni max pari kertaa, koska tuntui ihan täydeltä. :) 7,50e maksoin, 25,90e maksaa kaupassa.


Ja sit ihanuuksiin taas! <3 Nä kaik löyty KYN-ryhmästä facebookista. My Little Ponyn harjat ja kammat maksoi 5e posteineen. Ponit ja noi pahvihässäkät oli 22e posteineen. 
Ihana toi jättiponi! <3
Kävin tänään hakemassa lasiovelliset kaapit, jotka kans löysin kirpparilta 20 eurolla. Saavatkin näistä heti täytettä! :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti