keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kirppis- ja hiusjudui

En oo hiustenvärjäysoperaatioista hetkeen kirjoitellut mitään, joten sellaista tässä postauksessa kirppislöytöjen lisäksi. :)

Tässä tän viikon ajalta kirppislöytöjä:

Aika ihanat maatuskat löyty Hassiselta 3 eurolla
Ihanan pinkit Converset Facen kirppikseltä 25 euroa <3 Oli toi järkkäri vaan aika hyvä ostos.
Värit ja yksityiskohdat näkyy paaaaljon paremmin! 
Tällaisen löysi 2,20 eurolla Hassiselta. <3
Color Mast Paint - suoraväri 3,50e, Hassinen
Tä paita oli pakko ostaa, koska tuli yks kaveri mieleen. Saa tän sitten lahjaksi.
Tunnistat varmasti itsesi, jos luet tätä, joten esitä yllättynyttä. :D
Ja kuten tuolla ylempänä kuvatekstissä mainitsin, oon nyt hankkinut sit viimein järjestelmäkameran. Oon ihan koukussa ja eläimet ihan kypsiä, ku seuraan kameran kanssa joka paikkaan. Vielä kun oppis ite säätämään noita juttuja (todellista ammattilaiskieltä), ni olis bueno. Noh, tässä nyt sit harjoittelua vaan.
Mut onhan tollasella paaaljon kivempi kuvata, kuin tavallisella digikameralla. Ostin Facebookin kirppikseltä 150 eurolla Canon EOS 1100D - kameran ja sain 18-55mm objektiivin lisäksi 75-300mm objektiivin. Siihenpä tän hetkiset tiedot tällä hetkellä rajoittuukin. En oo toista edes ehtinyt kokeilemaan vielä. 
Sen verran ennen ton ostamista googlailin, et sopii aloittelijalle, joten sopii siis mulle ja hinta oli mun silmään ihan ok. :)
Tän postauksen kuvista kaik muut, paitsi noi hiustenvärjäysjutut, on otettu järkkärillä. 

Arthur
Villan lymyilyä sohvan alla
Arthur ja Jeudokia, joiden huomio täysin vinkukalassa :3
En oo vielä oransseista hiuksistakaan mitään kertonut. Mut mullahan oli tosiaan vielä maaliskuussa ja huhtikuun alussa mustat hiukset. Kirppiksellä törmäsin värinpoistoon ja siitä se sit TAAS lähti. Värinpoistoa päähän ja sit kullanvaalea väri siihen päälle tasoittamaan. Lopputulos oli vaaleanruskea ja latvoissa vihreetä. Eikö siitä pääse mitenkään eroon? Saakelin violetti - ja sininen - ja vihreä hiusväri, joita oon käyttäny syksyllä.

Nyt maltoin odottaa pari viikkoa ja heitin vasta sitten seuraavan värinpoiston. Sehän toimi! Vihreet latvat oli tiessään ja väristä tuli tosi vaalea. Ei muuta, ku Crazy Color Orange - suoraväri päähän vaikuttamaan ja tulihan siitä oranssi!
Hauska väri myös siksi, että haalistuessaan näyttää hyvältä. Voi toiseen kertaan värinpoistetut kohdat haalistuki nopeesti ja heitin päälle Igoran keltaisen (Yellow Flare) värin, ni tuli melkeinpä parempi kuin alkuperäisestä värjäystuloksesta. Näytti aivan keltaisilta raidoilta ja joissain kohdissa liukuvärjätyltä. Tosi jees!

Ja juu, joku ehkä huomasi, että olen myös hiukset leikannut. Teippipidennyksiin meni taas hermo, enkä halunnut niitä alkaa vaalentamaan, ni otin veks. Miks ees laitan sellasia, ku tiedän, et lopulta en jaksa niitä yhtään? 
Noh, nyt pistin kaikki 36 teippiparia kirpparille myyntiin, josko joku ne ostais pois. :3
Mutta tosiaan otin sakset käteen ja nipsnaps, ku alko ärsyttää noi sivut. Latvat näytti niiin ohuilta, ku ei ollu saman mittaiset noiden lyhyiden sivujen kanssa. 
Ne kohdat, jotka marraskuussa leikkasin siiliksi ja kaljuksi on nyt kasvanu tollasiks, eli kyl tä tukka kasvaa, vaikka ei siltä aina tunnukaan!

Unohdin suoristusraudan viime kuvausten jälkeen Auraan, ni nyt oonki sitte erilaisia huivisysteemejä kehitellyt, ku ei oikein voi tän reuhkan kanssa suoristamatta liikkua ja oon superlaiska föönaamaan. Oon ehkä jotenki nyt jääny koukkuun kyllä näihin huiveihin ja niin helppoa, ku voi vaan heittää sellasen päähän eikä tarvii tukkaa laittaa mitenkään. Toihan on hiuksille ihan hyväksi, koska nyt ei tuu lämpökäsiteltyä niitä joka päivä.Ehkä siis annan huivikauden jatkua toistaiseksi. :3

Tällainen aika räikeä punaoranssihan siitä sitten tuli. 
Reilun viikon päästä väri oliki sit haalistunut ja mietin, et milläs sitä kirkastais.
Päädyin keltaiseen. Tästä vähän huonosti näkyy, mutta luonnonvalossa näytti
kuin olisi oranssin pohjan seassa kirkkaankeltaisia raitoja.
 Tollasta lyhyttä polkkamallia suosin tällä hetkellä. 
Tässä sit taas tukka vähän haalistunut tuosta keltaisen laittamisesta,
mut hyvältä näyttää mielestäni edelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti