lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Huh, työt onkin vieneet aikaa sen verran ajatuksista ja päivistä, että en oo saanut blogiakaan kirjoitettua. Ei oikeastaan elämässä tapahdu juuri muuta kuin töiden kautta kaikenlaista uutta. Juhannuksenkin vietin ihan rauhassa kotosalla elukoiden kanssa. Käytiin tietty sit pidemmillä lenkeillä, ku aurinkoaki näkyi. Kuralan Kylämäessä pyörittiin ja tutustuttiin lampaisiin ja hevoseen, sit jatkettiin Halisten puolelle ja mentiin taas metsässä polkuja pitkin ja jotain uutta reittiä. Kaks tuntia meni tähän maisema kierrokseen. Vastaan tuli muutamia ihmisiä ja kaikki tervehtivät ja toivottelivat hyvää juhannusta. :)

Voisin tähän nyt laittaa kuvia aikaansaannoksistani parilta viime viikolta. Ripsipidennyksiä olenkin jo saanut tehtyä useammat ja kynsiä kans. Eilen opettelin ripsiä ja kulmia värjäämään, joten sekin nyt tietopohjaisesti jotenkin hallussa. Tekniikka kaipaa toki hiomista, mutta harjoittelulla sekin nopeutuu tietty. Ens viikolle sainkin muutaman kaverin harjoittelukappaleeksi. Sokerointiakin piti kokeilla, mut eiköhän senkin pääse opettelemaan ens viikolla. Suihkurusketukset saan kans opetella, jee!

Jos kynnet tai ripset kiinnostaa, niin kannattaa Hoitola Womanin nettiajanvarauksesta aikaa varailla tai soittaa liikkeeseen aukioloaikoina. Vielä saa harjoitteluhintaan ripset 50 eurolla ja huollon 35 eurolla. Oman kynnen geelaus 30 euroa ja rakennekynnet 45 euroa. :)
http://www.hoitolawoman.fi/


Päivitetäänpä muuten välillä koirienkin kuulumisia. :3

Arthurista tuli taas supersöpö, ku leikkelin hiustenleikkuukoneella turkin lyhyeksi. Leikkisämpi ja koko ajan haluaa olla kyljessä kiinni. <3
Oikeesti leikkasin turkin kyllä sen takia, et vihaan punkkeja ja niitä on ollu nyt pari turkissa. Ei onneks kiinnittyneenä ollut yhtään edellispäivään asti, kunnes Jekku tuli näyttämään tassuaan aamulla ja pikkuinen oksettavuus oli siihen saanut itsensä kiinnitettyä. -_- Pitää siis antaa taas valkosipulia päivittäin, ku oo laiskasti muistanut sitä noiden ruokiin tyrkätä.
Yhdistän tähän päivitykseen hopotuksen nyt samalla.

Saatiin siis kokeiluun Hopottajien kautta 2 kg pussi Golden Eagle uutuusruokaa ja oon kyllä ollut siihen todella tyytyväinen.
Ei tarvii joka lenkillä sontaakaan kerätä, ku tuntuvat aika hyvin nappulan sulattavan, vaikka tässä onkin perunaa, minkä oon ajatellut vetävän näillä mahan sekaisin, mut eipä oo sitä ongelmaa ollut nyt. Jokin toinen ruoka-aine siis syyllinen.
Laskeskelin, että toi pussi kestää omilla dogeleilla tasan 20 päivää. On siis riittoisaa ja vetävät sapuskaa mielellään. Kissaki näitä nappuloita käy välillä maistelemassa eli hyviä taitavat olla.

Lisätietoja uusista ruoista löytyy täältä: www.goldeneaglepetfoods.fi/freshmeat


Miks nappulat täytyy ottaa kupista, pudottaa ensin lattialle ja sitten vasta syödä? :D
Olettaisin, että hyvää oli!
Arthurin vuoro, mut Jekku vielä tarkastaa, ettei vaan mitään uutta oo ilmestynyt kuppiin. 
"Kuinka kehtaat häiritä ruokailuani"

2 kommenttia:

 1. Hei blogisi on mielenkiintoinen. Voisitko kirjoitella useammin ja enemmän. Tiheämpi tahti olisi bueno. Tottakai sulla on elämä ja etc mut must ln kivaa lukee blogi muodos. Selitä lisää töistä ja vaikka ruissista. Alku loppu jne. ja se ku teit niistä voittoa vitusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nyt sen enempää kirjoitellut kun kaikki melkeen liittyy töihin, niin kovin yksipuolista olisi. Kirppispostaus on kyllä kovin tulossa, kun sais löydöt taas kuvattua. :)
   Ruissista ei hirveesti oo kerrottavaa, ku CMX siellä katsottiin ja muuten hengattiin oikeastaan Jallu-pisteellä Kaskea maistelemassa ja uusien tuttavuuksien kanssa rupattelemassa. Aika myöhään tultiin perjantaina alueellekin, kun nautiskeltiin viiniä ulkopuolella.

   Eipä niistä lipuista voittoa ihan hirveesti tullut. Toisen lipun annoin kaverille ja omani myin sitten lauantaina la-su-lipun hintaan pois. Olisin jättänyt myymättä, mutta veli sitten ehdotti, että kannattaa myydä pois, jos kert en ite oo menossa. Ei huono idea!

   Poista