perjantai 5. kesäkuuta 2015

Muutoksia työrintamalla ja kirppisjuttuja OFC!

Tässä on taas muutoksia ollut ilmassa ihan mukavasti, joten olisko nyt hetkeksi luvassa sit tasaisempaa. 
Olen 1.2. alkaen ollut työttömänä, tosin keikkahommia ja rakennekynsiä silloin tällöin tehnyt, eli en nyt ihan 100% työttömänä oo ollut.
Huomasin pari viikkoa sitten mol.fi-sivustolla kynsimuotoilijan paikan kauneushoitolassa. Etsivät kauneudenhoitoalan ammattilaista, jolla siis mielellään muutakin kokemusta kuin kynnet ja mahdollisesti kiinnostusta myös ripsien tekemiseen. 
Hain paikkaa, vaikkei kokemusta olekaan ja laitoin hakemukseen kuvia tekemistäni meikeistä, hiusjutuista ja kynsistä. Kertoilin harrastuksista yms. asioista, jotka vois vaikuttaa. En odottanut vastausta oikeastaan ollenkaan (Kiitos, mutta ei kiitos-viestiä korkeintaan), mutta ei mennyt kuin muutama päivä ja sain kutsun työhaastatteluun!

Menin paikalle ja pitikin tehdä ranskalaiset kynnet siinä heti. Tekniikka oli aivan erilainen kuin mihin normaalisti olen tottunut. Onneksi kuitenkin se selostettiin läpi ennen kuin kynsiä aloin tehdä. 
Ei ne ihan putkeen kyllä menneet, mutta onneksi olin omat kynnet väsännyt kuntoon ja niistä näki, että osaan kyllä jotain vähän luovempaakin. Oikea käsi ei kyl taas ihan ollu saanu täyttä huomiota. Itselle tekeminen on kyl jotain niin ihanaa. :D 

Omat kynnet näytti haastattelussa tältä
Tällaset sain aikaiseksi työhaastattelussa, hui!
Onneksi en aiemmin tiennyt, että pääsen kynnet haastattelun jälkeen tekemään, koska en varmaan olis nukkunu edellisenä yönä ja olisin stressannu kynnet ihan pilalle. :D
Mut niinhän siinä sitten kävi, että soittivat seuraavana päivänä, että pääsen töihin. Tosin koulutusvaiheen tietty oon työkokeiluna, koska en voi maksavia asiakkaita tehdä ennen kuin osaan CND:n kamoilla ja tekniikalla kynsiä oikeasti tehdä. Saan nyt oikean, kunnollisen koulutuksen kynsiin ja vieläpä siltä merkiltä, miltä sen olisin halunnutkin!

Aaaw! Oon niin innoissani! Hoitoalan hommat vaihtuu nyt ens maanantaista alkaen kauneudenhoitoalan hommiin. Jes! 

Ni ja paikka on siis Hoitola Woman, CND Academy & Shop. :)

Tällasia sain kotiin tutustumismateriaaliksi
Ja sit niitä kirppisjuttuja <3

Nyt ei oo kirppikseltäkään ihan kauheesti mitään tullu kotiin tuotua. Sellaset baby pinkit Converset löysin 5 eurolla, mut 39 liian kapea mun jalkaan, joten annoin ne sitten pikkuveljen tyttöystävälle. Hyvä vaan, et menee käyttöön.
Lukemista oon löytänyt ihan kivasti. Lähinnä jotai "Näin teet pyrstöstä pyöreän" lehtiä (Fit-lehtiä siis). Sit löysin ihan älyttömän hyvän kirjan! Tietämättömyyden sanakirja, jos en nimeä ihan väärin muista. Siinä siis selitetään kaikkia tieteen avoimia kysymyksiä, joihin ei tiedetä vastausta, mut tiedetään kuitenkin jotain. Aiheita ovat esimerkiksi naisen ejakulaatio, kissan kehrääminen, pimeä aine, elämä, rottakuningas yms. 
Hyvin mielenkiintoinen. Suosittelen lukemaan!

Uudet MDB-figuurit <3 1e/kpl 
Banned-leggarit, kirppikseltä 5 euroa. Eeehanat!
Nä loput ei nyt liity mitenkään kirppistelyyn vaan elukoihin ja ulkoiluun. Oon edelleen ihan rakastunu näihin hoodeihin! <3

Jempula <3

Aurajoen rannalla on kiva kävellä
Peto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti