perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kauneudenhoitoa: T-Away

Oon nyt sit ihan tosissaan päässy mukaan tähän kauneuden ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan. 

Muutaman viikon tutkiskelin meidän hoitolan tarjoamia hoitoja ja halusin ehdottomasti kokeilla T-Awayta nenänpieliin. 
Couperosa vaivaa, joten nenänpielissä on sellasia ihania sinipunaisia ja violetteja laajentuneita verisuonia. Ilman meikki-/peitevoidetta en siis lähtis ulos. Nounou.

Vähän jännitti, että sattuuko hoito - ja sattuihan se. 
MUTTA ei niin paljon, ettenkö tekis sitä uudestaankin. Parissa minuutissa oli molemmat nenänpielet käyty läpi ja kaikki laajentuneet verisuonet poltettu. Muutos näkyi heti! Vasta seuraavana päivänä (tänään) tuli sellaisia pieniä valkoisia "rupia" iholle, joita nyt kovin koitan olla rapsuttelematta pois. 

T-Awayssa käytössä on koagulointilaite, joka polttaa sähköisesti laajentuneita hiussuonia yms. jättämättä arpia tai pigmenttivääristymiä ihoon. 

En jotenki näin klo 23.15 perjantai-iltana saanut enää muodostettua lausetta järkevästi päässäni, joten laitan hoitolatukun nettisivuilta paremman selityksen siitä, et mitä koagulaatio on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää. :)

Nenänpielet heti hoidon jälkeen. Verisuonet ovat kadonneet. Jeee!
Josko sitä seuraavaks hoitais ihon muuten kuntoon. :3

Ja siinä olis nenä just ny. Pientä rupea sivuille muodostunut.


"Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, koaguloituminen on kemiallinen prosessi.

Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keittäessä on koagulaatiota.
Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytään tuhoamalla pieni kudosalue
lämmöllä tai sähköllä. Elektrokuagulointi on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia.

Katkenneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se take Away-
koagulaattorilla laajentuneiden verisuonten, fibroomien, syylien ja hyvänlaatisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa."

Lähde: http://www.hoitolatukku.fi/laitteet/kosmetologin-laitteet/erikoishoidot/take-away-koagulointilaite.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti