tiistai 14. heinäkuuta 2015

Operaatio Pusuhuulet

Kirjoittelin viimeksi T-Away-hoidosta, jossa poltettiin verisuonet nenänpielistä.
Ajattelin jatkaa kauneudenhoitolinjalla ja kertoa toisesta hoidosta, joka tehtiin samalla kerralla. Eli Z Fill-hyaluronihappotäyteainehoidosta.

Lähde: http://www.saga.fi/beauty/tuotteet/zfill

Lähde: http://www.saga.fi/beauty/tuotteet/zfill

Ennen hoitoa laitettiin paksulti Emlaa puuduttamaan huulia noin puoleksi tunniksi. Päälle laitettiin lisäksi kelmu. Nice. Näytti hyvältä.
Vaikutusajan makoilin viltin alla hämärässä huoneessa, unen ja valveen rajamailla. Rentouttavaa raskaan shoppailukierroksen päätteeksi. Olin pyörinyt kirppiksillä ja kaupoissa aamusta asti, ni teki pieni lepo ihan hyvää. Niin ja kävin kyllä Shamrock Cafessa syömässäkin juuri ennen, joten ilmankos väsytti. :3
Valot sytytettiin ja liika Emla pyyhittiin pois. Näin ruiskun ja laitoin silmät kiinni. Varauduin kipuun, mutta ei tuntunutkaan kipua - ennen kuin alettiin piikittää amorinkaarta. Se sattu. Onneks ei piikitetty ku pari kertaa. Kyyneleet kihos silmiin. Hui! Muista kohdista ei onneks kipua tuntenut.
Jälleen lopputulos oli sen pienen kivun arvoinen. Myönnän, että oon jo ihan koukussa tähän.

Heti hoidon jälkeen näki, et huulissa oli lisää täytettä, mutta ei näyttänyt ollenkaan övereiltä tai sellasilta ankkahuulilta. Seuraavana päivänä näki lopputuloksen paremmin ja onhan nä ihan huikeet!

Mullehan ei hyaluronihappoa laitettu alahuuleen kuin kaksi pientä tippaa ja ylähuuleen sitten enemmän. Kaikkiaan kuitenkin ainetta meni vain 0,3 ml. Melko vähäinen määrä ainetta riitti siis tasapainottamaan huulet. Ensi viikolla laitetaan vielä toisen kerran joihinkin kohtiin ja katsotaan, että on varmasti symmetriset kun kaikki turvotus on lähtenyt.

Meillä, Hoitola WoManissa maksaa ZFill-täyteainehoito 350 euroa / 1 ml hyaluronihappoa.

Tä on kyl ehdottomasti suosittelemisen arvoinen hoito!

Tästä kuvasta aika hyvin näkee ylä-ja alahuulen suhteen.
Ylähuuli tooosi ohut ja alahuuli tommone sopivan pulleahko. :D 
Sama kuva oli aiemmassakin postauksessa, mut tässä tosiaan huulet
heti pistosten jälkeen (ja nenä t-awayn jäljiltä).
Pieniä jälkiä ja punoitusta näkyvillä + huulen sisäpinnassa pieni mustelma.
Ja tässä huulet seuraavana päivänä. <3
Oon ihan rakastunu näihin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti