perjantai 11. joulukuuta 2015

Hyviä uutisia!

Jeee! Jippiii!

Koulusta soitettiin eilen, että pääsen työharjoitteluun Budapestiin! Huhtikuussa tai toukokuussa lähtö ja kestoltaan harjoittelu tulee olemaan kuusi viikkoa. Innoissani jo katselin erilaisia asuntoja tuolle ajalle. 910 eurolla saisin ihan oman näköisen kämpän aivan keskustasta. Keltaiset seinät, värikkäitä huonekaluja yms. 220e halvemmalla vähän tylsemmän kämpän Budan puolelta aivan linnan vierestä. Noooh, onneksi on aikaa katsella. Arkipäivät olis myös mahdollista asua asuntolassa ja viikonloput hostellissa tai hotellissa. En tiedä onko ilmainen asuntola vai mikä juttu, mut eiköhän nämä tässä selviä tammikuussa kun sovittiin tän kv-vastaavan kans treffit.

Tä tuli niin oikeeseen aikaan. Just edellispäivänä tuskastuneena juttelin, et vois tuuli kuljettaa jonnekin tai tapahtua jotain yllättävää, ettei itse tarvitse tehdä mitään suunnitelmia.

Koululta saan 150e rahoitusta kieliopintoihin ja noin 1700e matkaa varten. Ilman näitä en pystyisi lähtemään. Ja koska tä harjoittelupaikka on kuurojen koulu, niin kieliopinnot on kansainvälisiä viittomia. Tällä hetkellä on kurssin verran hallussa viittomien alkeita, lähinnä tukiviittomia, jotka nekin suomalaisia. Yksityisopetusta ja ryhmäopetusta siis tulossa ennen matkaa.
Koirille ja kissalle löytyi hoitaja, joten sitäkään ei tarvitse stressata. Ah!

Selkeesti on kuu ja tähdet nyt oikeassa asennossa.


Ootko joskus oleskellut Budapestissa pidempään?
Millaista oli?
Mistä hankit asunnon? Mitä maksoit vuokraa?
Kävitkö naapurimaissa kuten Sloveniassa tai Itävallassa pyörähtämässä?

P.s. En oo kirppisjuttuja laittanu piiitkään aikaan, ni tässäpä yks.
Turtles-paita löyty huuto.netistä 10 eurolla. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti