tiistai 8. joulukuuta 2015

Kulmakarvojen tuuhennus

Koittihan se päivä viimein!

Olen jo monta kuukautta sitten tilannut Jenkeistä itselleni tarvikkeet kulmakarvojen tuuhennusta varten, mut en oo saanut aikaiseksi. Nyt pienessä flunssassa olikin kiva alkaa itselle sellaisia väsäämään, kun ei parempaakaan tekemistä ollut. 

Eilen sopivasti värjäsin kulmat mustaksi, mutta eihän nä läpinäkyvät karvat ota väriä kunnolla ees vastaan ja vaikka ottaiski, ni ne on niin lyhyitä ja hentoja, et ei näy mihinkään (kuten ennen-kuvista hyvin huomaa). 

Eipä siinä sitten. Ensin nypin hajakarvat veks. Sitten asettelupinsetit käteen, peili toiseen (ei ollu pöydällä pidettävää mallia, joten piti mennä vähän hankalamman kautta), liuska kulmakarvakuituja kätöselle ja liimasormukseen ihoystävällistä liimaa. 

Yllättävän hyvin meni, vaikka jossain vaiheessa alkoikin peilikäsi krampata. :D Mut kyllä oon oikein tyytyväinen. Lopputuloksesta tuli tosi luonnollinen ja muodosta kiva. Eihän nä identtiset kaksoset toki ole, mut siskokset kuitenkin. :)

Tällaiset niistä sitten tuli:

Jälkeen-kuva yläpuolella,
ennen-kuva alla. 

Ennen-kuva yllä
Jälkeen-kuva alla
Mikäli kulmakarvatuuhennokset ei vielä ole tuttuja, niin nämähän on alunperin suunniteltu ihmisille, joille ei syystä tai toisesta (alopecia, arpi, syöpähoidot) kasva karvoja. Liimaa voi siis ripsipidennysliimasta poiketen laittaa myös iholle.
Pysyvyydeksi lupaillaan kaikkea yhden ja neljän viikon välillä, mihin tietty vaikuttaa miten karvojaan kohtelee. Ensimmäisen vuorokauden aikana ei saa näitä kastella, että liima varmasti on kuivunut. Hinkkailu totta kai heikentää pysyvyyttä, joten meikkiä ei näihin kannata laittaa, ettei lähde karvat samalla ku naamaa putsaa.

Alkaen hinnat näyttäis Turussa olevan 25 euron luokkaa, mutta tähän kuuluu vain osatuuhennus. Eräässäkin paikassa 100% kulmista saa pulittaa 150 euroa. Ei mitään aivan ilmaista siis, mutta mikä jottei, jos rahaa on eikä kestopigmentointi pysy tai ei sellaista halua.

Itse voin ihan suoraan myöntää, et jäin koukkuun näihin (Hurjat kolme tuntia nä on tainnut jo naamassa ollakin). Onneksi voin itse tällaiset vääntää itselleni, vaikka olishan se ihan luksusta välillä tehdä vaihtareita jonkun toisen kanssa.

Sellainen naamapäivitys tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. Oh, toimisivatkohan nämä karvalisäkkeet hyvin arpeutettulla iholla - kiitos arpien,mun kulmakarvoista puuttuu isoja paloja.

  :)

  Täytyypäs tutkia tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Kovin pitkään ne ei varmaan pysy, mutta ite ajattelin, et jos iholle liimatut sen viikonkin pysyis, ni on tän laittamisen arvoista. :)

   Poista
 2. Aiii,haluun itekki kokeilla! Mistä nettikaupasta tilasit tarvikkeet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta tilasin iLash Labin tuotteita. :) Tässäpä linkki heidän ebay-sivulle: http://stores.ebay.com/iLash-Lab

   Poista