perjantai 20. toukokuuta 2016

Home sweet home

Täytyy kyllä sanoa, että tä kotona oleminen on ollut ihanaa!

Päivät on olleet aurinkoisia ja lämpimiä. Koirien kanssa on ollut ihana ulkoilla tutuissa maisemissa ja kavereitakin olen ehtinyt nähdä.
Onneksi tämän viikon olen saanut vain olla. Päässyt palautumaan reissusta ja tietty sit ihan arkisia juttuja saanut tehdä. En kuitenkaan lahnailua ole juurikaan harrastanut.

Golden Eye Tattoossa käväisin eilen pyörähtämässä ja jatkettiin hihan tekemistä. Nyt saatiin jatkettua hieman jo selän puolelle ja nyrkkiin. Kiitosta Lätkälle jälleen. :)
Nelisen tuntia meni ja kyl oon vaan ihan in löööv näihin. Jos jollekin ei hahmot oo tuttuja, ni nämähän ovat Mario, Manu, Miina ja Hopeanuoli. <3
Kyllä tä tästä vielä joskus valmistuu! Ah, liikaa olis ihania ideoita, joita toteuttaa. Sitten kun on taas töissä, niin saa tästäkin harrastuksesta säännöllisemmän.

Villa oli oppinut reissun aikana hakemaan palloa, joten nyt koko ajan tuo palloa ja komentaa heittämään sitä. Aloittaa maukumisen viiden aikaan aamulla. Ensin pallonheittoa ja sitten aamupala.

Kaupungilla on hammastarkastukseen pitkät jonot, joten sain postitse palvelusetelin, jonka kanssa kävin Mehiläisessä. Palvelu oli todella hyvää ja nopeaa.
Odottelen kaupungilta edelleen lähetettä toisen viisaudenhampaan poistoon. Makaa poikittain ikenen sisällä, joten leikkelyä luvassa. Kääk!
Eikä muuten ollut fluorittomuuskaan vaikuttanut hampaisiin. En käytä juurikaan hammastahnaa. Vain aamuharjauksella, illalla harjaan pelkällä vedellä (Niin ja harjalla - tietty. Höhöö.). Kookosöljyllä purskuttelen nykyään kerran viikossa. Hampaiden välit puhdistan hammaslangalla vähintään joka toinen päivä.
Hampaat olivat siistit, ei hammaskiveä (ei ole muuten vielä koskaan ollut), yksi reikä löytyi, mutta sama reikä on ollut jo ainakin kolme vuotta, eikä ole vaivannut, joten ei ole kiirettä paikata. Hammaslääkäri kysyi pesenkö sähköhammasharjalla, kun oli niin siistiä. Oli jopa yksi todella syvä ientasku viisaudenhampaasta johtuen, eikä siinäkään ollut tulehdusta tai mätää, vaikka olisi hyvä pesä bakteereille. Hammaslanka kunniaan! :3

Kuten oon aiemminkin täällä hehkuttanut, niin asuminen täällä ihan Nummen perällä on kyllä parasta! Tästä on lyhyt matka koskelle, Virnamäen luontopoluille, Kuralan kylämäkeen yms. Vähän ku olis maaseudulla keskellä kaupunkia. <3 Keskustaan tästä on alle kolme kilometriä, jonka taittaa bussilla alle 10 minuutissa. Kävellenkään ei mene kuin puolisen tuntia.
Eilen kävelin hieman eri reittiä kotiin ja otin muutaman kuvan matkalta. Kesällä nä maisemat on kyllä ihan huiput! <3

Tuomiokirkko ja Aurajoki
Lonttisissa pääsee kulkemaan jokirantaa tällaista pitkin
Vaikka Paasmajoista usein kuulee puhuttavan siihen sävyyn, että olis ihan slummia, ni en kyllä muuttais täältä kovin helposti muualle Turkuun. Onhan näistä taloista kahdessa vähän värikkäämpää sakkia, mutta ei niistä mulle oo haittaa ollut. Tokihan täällä poliisi käy noiden takia välillä pyörimässä ja tarkastamassa tilannetta, kun juopporemmi keksinyt jotain uutta.
Eikä pelota kulkea täällä öisin, sitä kun usein kysytään. Naapurit on mukavia ja jutustellaankin päivittäin niitä näitä. 1v 4kk oon muuten jo täällä asunut. Hui!

Ens viikko olis sit näyttöviikko ja 7.-8.6. ensiapukurssi ja sit koulu olis siinä. Olen noin 20 työhakemusta lähettänyt niin Naantaliin, Turkuun, Lietoon, Paraisille kuin Raisioonkin, josko syksyllä heti pääsis koulunkäynninohjaajan töitä johonkin tekemään. Pienryhmässä työskentely kiinnostaisi eniten, mutta niitä paikkoja ei ihan hirveästi ollut vapaana. Katsotaan miten käy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti